Instruktør
Anita Fahlen
Jeg hedder Anita Fahlen og har i denne omgang været medlem af DCH Fredericia siden 2013.
Jeg kendte klubben fra tidligere, hvor jeg havde gået til træning med min blandingshund.
Derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg fik min hund nr. 2 - Bailey - som ses på billedet - at jeg ville starte i klubben igen.
Intenst nærvær med en glad hund under træningen samt socialt samvær og hygge med ligestillede “hundetosser”.
Begge mine hunde har været konkurrence hunde. Faktisk nåede jeg oprykning til B klassen med dem begge fordi der var så mange år imellem??
Lydighedstræning og tricks er de elementer jeg synes er mest spændende at arbejde med.
Jeg har brugt lidt klikker til belønning og “shaping” de sidste par år, synes det er et fantastisk arbejdsredskab.
I 2016 tog jeg træneruddannelsen i DCH regi.
Jeg har siden da trænet hvalpe, familiehold og de sidste par år - unghunde. Dvs. hunde op til to år.
Læs mere
Emilie Kallmeyer
Første gang jeg stiftede bekendtskab med DCH var på Fyn i 2003. Jeg var 12 år og havde lige fået min første hund . En del år senere flyttede jeg til Kolding, hvor jeg også fik en hund som også blev trænet ved DCH. Da jeg for nogle år siden flyttede til Fredericia og fik min 3. hund, faldt valget naturligt på DCH Fredericia. Sidste år i 2020, startede jeg min første konkurrence med Coda, som ses på billedet, og min interesse for konkurrence er blevet vakt.
Jeg elsker at have et godt samarbejde med min hund og vil rigtig gerne kunne give det videre.
Jeg går ind for positiv træning og at tingene skal være sjove for både hunden og ejeren.
Jeg er uddannet Hundeadfærds - og klikkerinstruktør ved Camilla Fjeldsø. 
Læs mere
Erika Steinbeck

Hej, jeg hedder Erika og er medlem af DcH, fordi foreningen har et fantastisk konkurrenceprogram. Øvelserne bliver bare mere og mere spændende og udfordrende, efterhånden som man kommer fra den ene klasse til den anden. Man får gode hundevenner, gode snakke, og hunden får masser af gode oplevelser. Det er dejligt, at alle racer er velkomne.

Min hund hedder Speedy og er en schæfertæve, helt ny, født den 8.9.2019. Min første schæfer fandt mit hjerte i 1980, og siden har der været en perlerække af andre dejlige schæfere. Derfor har jeg også trænet en del i schæferhundeklubben.

Jeg tog første uddannelse som træner i DcH i midt-80''''''''erne og opdaterede den så i 2005 i Skanderborg. Lige nu underviser jeg et unghundehold i Fredericia.

Det, jeg gerne vil opnå, er, at folk tænker sig om, før de får hund – og derefter bruger masser af energi og kræfter på at være sammen med den, aktivere den, træne den og helst ikke efterlade den alene i alt for mange timer hver dag. En hund har nemlig krav på et godt liv.

Læs mere
Jane Egebro Jensen
 

Jeg hedder Jane Egebro Jensen. Jeg blev medlem af DCH første gang i 2004 med min Golden retriever Milo og har været medlem med min nuværende Golden Retriever Agnes Jensen siden 2017.

Jeg er medlem af DCH fordi jeg nyder at have stjernestunder med Agnes – hvor der trænes sammen med andre glade hunde og deres mennesker. Agnes og jeg startede på hvalpeholdet, flyttede derefter til Unghundeholdet og da Agnes blev ”rigtig voksen” flyttede vi til Familieholdet.

Jeg har været kasserer i klubben siden 2018.

Læs mere
Janne Sommer

 

Mit navn er Janne Sommer. Jeg har været medlem af klubben siden 2011. Jeg blev medlem da vi skulle have vores Dobermann. Da jeg ikke synes at vores kendskab til lydighedstræning rakte til opgaven, ville jeg selv gå til træning. – Valget faldt på DcH-Fredericia, i første omgang p.g.a. den korte afstand jeg har til klubben – (jeg kendte slet ikke DcH) – det var rent tilfældigt at en genbo fortalte mig om DcH-Fredericia.

– Jeg tog kontakt til klubben vi startede træning – og jeg blev hooked på hundetræning og den sociale omgang man naturligt får med sine holdkammerater og de andre medlemmer.

Jeg har 2 hunde som jeg begge går til træning med:

Sascha – som min Dobermann hedder, er i dag 10 år. Det var hende jeg startede lydighed med i klubben. Vi kom på D-lydigheds holdet og rykkede op på C-holdet, - og herefter B-lydighed. - Vi har gået en hel del til konkurrencer, hvilket jeg synes bare er pragtfuldt. ”Tænk en hel dag - helt alene med sin hund”. Det giver noget sammenhørighedsmæssigt der ikke er til at beskrive. – I dag træner vi kun det hun er mest vild med: Rally / lydighed Frit søg Markspor og skovspor. - Rally er hun blevet meget glad for, og det hygger vi os sammen med - helt fantastisk, - det er den tætte kontakt man arbejder med sin hund på, som hun er vild med.

Pablo er min anden hund (9½ år) – en Dansk Svensk Gårdhund. Hende går jeg til agility med nu. - Og hende har jeg også gået på familieholdet med her i klubben, - hun er bare alt for urolig til at dyrke almen lydighed. 

I takt med at jeg trænede i klubben voksede lysten til MERE HUND, mere viden og fordybelse i hundetræning. Så det endte med at jeg sagde ”ja tak” til en træneruddannelse.

Jeg har taget uddannelsen i DcH-programmet lydighed i 2016 og i 2018 fik jeg så en overbygning i RALLY-lydighed. Vi har p.t. ikke et Rally-hold, - det kunne jeg da godt på sigt tænke mig at vi fik. Da Rally er en hundesport hvor næsten alle substanser fra hundetræning indgår, - og så er øvelserne ergonomiske for hunden, - og sporten er for alle uanset alder. - Det er sjovt for hund og menneske, og så skaber man først og fremmest en kanon god kontakt med sin hund, og en vedvarende forbindelse.

Personligt kan jeg lide alt hundesport, og ville gerne hvis jeg kunne - prøve det hele.

I dag er jeg træner på familie-holdet, hvalpeholdet og har en bestyrelsespost - som træningskoordinator.


 

Læs mere
Jens Jørgen Andersen
Instruktør for vores A hunde 
 Hej mit navn er Jens Jørgen Andersen og jeg træner med min tæve Blackie som er snart 7 år.
Jeg er Bestyrelsesmedlem i DcH Fredericia, hvor jeg beklæder posten som sekretær.
Jeg har været med i DcH Fredericia siden 1987, hvor min kone og jeg startede med vores 2. Labrador Bonnie, som min kone (Inge-Lise) trænede med. Den 3. labrador fik vi i 2000, hvor jeg trænede den. Vi gik til konkurrence i lydighed og rykkede op i B-klassen i 2001.
Vores nuværende labrador Blackie fik vi i 2012, som jeg også har trænet. Sammen har vi opnået en del gode resultater. I 2014 deltog vi i DM i lydighed i B - klassen hvor vi opnåede en 14. plads, og samme år rykkede op i A – klassen.
Vores nuværende klasse er Elite – klassen, efter at vi også i 2016 deltog i DM, denne gang i A – klassen.
Efter de 2 første år i Elite – klassen har vi desværre konstateret at Blackie har slidgigt i en lændehvirvel, og derfor ikke kan holde til den hårde træning der er nødvendig, for at deltage i konkurrencer. Vi er derfor slået over i en anden disciplin indenfor DcH, nemlig Nordisk Spor, hvor vi også har opnået fine resultater.
Siden 2016 har vi været med i DcH´s eftersøgningstjeneste, hvor man kan ringe ind til en vagttelefon og bede om at få en eftersøgningshund ud for at lede efter tabte ting, det kan være nøgler, pung, briller eller høreapparat.
Jeg er blevet så mange år i DcH, primært på grund af det gode kammeratskab vi har i klubben og fordi jeg godt kan lide at dele ud af min erfaring og viden om hundetræning.
Læs mere
Lars Rasmussen
Hej jeg hedder Lars Rasmussen og blev medlem af klubben i sommeren 2004 med vores Labrador Buller som på det tidspunkt var 5 mdr. gammel.
Jeg blev ret hurtigt fascineret at det hundearbejde de andre i klubben kunne udøve med deres hunde, tænkte det må jeg også kunne lære.
Det lykkedes ganske udmærket med Buller som jeg 6 gange førte til DM.
Jeg fik min instruktøruddannelse i 2009 og stort set trænet alt lige fra hvalpe til konkurrencehunde.
Min store interesse er spor og næsearbejde som jeg er meget fascineret af og min nuværende hund Aslan, Labrador, har jeg ført frem til 40 timers schweissprøve  med 1. Præmiering.
Jeg har siddet i bestyrelsen siden 2006, med et par enkelte gange hvor jeg har været ude, været bestyrelsesmedlem, kasserer og nu formand for klubben.
Jeg vægter højt at der er plads til alle i klubben og at der er indflydelse fra medlemmerne på vores arbejde. 
40459278
ullaoglars@city.dk
Læs mere
Morten Østerbro
Lidt om mig jeg er 34 år og altid haft hunde, som 18 årig begyndte jeg træne min egen hund dengang en hvid schæfer.
Min interesse for hunde blev efter der til både hobby og min passion, har kun trænet i DCH og kunne aldrig finde på træne andre klubber. Tidliger medlem i DCH Vejle og DCH Svendborg. Min indgangsvinkel til træning er det skal være sjovt for hundene med masser af leg og et forhold mellem hund og fører der bygger på tillid og kærlighed. Jeg vil gerne være instruktør for kunne hjælpe andre med få et godt og solidt forhold til deres hund så træningen bliver både sjovt, tillidsfuldt så både hund og føre får et godt solidt grundlag til et godt hundeliv.
Læs mere
Ruben Jensen
Er den der træder til når der er er en instruktør der må melde afbud.
Læs mere
Torben Kryger Pedersen

Jeg hedder Torben Kryger Pedersen.

Har været medlem af klubben siden 2000, hvor jeg begyndte at træne vores første hund en golden retriever Leika.

Jeg skulle blot gå til alm lydighed som så mange andre medlemmer. Absolut IKKE noget med konkurrence. Men piben fik en anden lyd. Blev opfordret til at deltage i vores Venskabskonkurrence mellem Christiansfeld, Kolding & Fredericia. I den første konkurrence kom vi hjem med en 1.plads!! Så fik vi blod på tanden.

Den følgende tid deltog vi i kredskonkurrencer i C-klassen med rimelige resultater. Det blev også til et enkelt klubmesterskab i C-klassen med der af følgende oprykning til B-klassen. Så stoppede konkurrence deltagelsen da jeg lidt tidligere var blevet opfordret til at deltage i bestyrelsesarbejdet. Dette blev tiden så brugt på. Har siden været formand i klubben af to omgange.

Nu er min aktive deltagelse i klubben ”kun” som træner. Har gennem de seneste år primært haft adskillige hvalpehold i forbindelse med deres 3 måneders forløb. Det er faktisk rigtigt sjovt at se de små hvalpe boltre sig på træningsbanen, og følge deres hurtige udvikling!

Siden vi for 7 år siden fik vores anden hund (også en Golden), blev det min kone, som træner den, og jeg træner som sagt andres hunde!

Læs mere

Nyheder

Sponsorer