Instruktør
Annisette Martina Güttke

Mit navn er Annisette og jeg har været medlem af DCH Fredericia siden 2012. Jeg er gift med Benny, som også er instruktør hos DCH Fredericia. Vi fik vores første labrador, Jessie, i 2012. Jessie gav mig masser af grå hår, da hun var unghund, og det vakte min interesse for, hvordan den gode relation mellem hund og ejer er fundamentet for et godt samarbejde og et godt og sjovt liv sammen med din hund.

Efter Jessie fulgte Charlie, som var en blanding af flatcoated og labrador, og nu er vi de glade ejere af Balder og Vaffel – en brun og en lys labrador.

En kæmpe fordel for os, da vi stod som nybagte, uerfarne hundeejere i 2012 var det sociale fællesskab i DCH Fredericia. Der var altid gode råd, klap på skulderen og opmuntring at hente fra både holdkammerater og de erfarne instruktører i klubben. Den positive oplevelse vil jeg gerne som instruktør og aktivt medlem være med til at løfte videre til nye hundeejere.

Jeg lægger i min træning stor vægt på, at aktiviteterne og øvelserne skal give mening og være sjove for både hund og ejer. Glæde og positiv energi på træningsbanen er et sprog, som hunden forstår og fører til en stærk relation imellem dig og din hund.

Jeg interesserer mig specielt for arbejdet med familiehunde. For når nu vi har anskaffet os en hund og den ikke skal bruges til det, den egentlig er avlet til – hvordan sørger vi så for, at hunden stadig har det bedste liv? Det kan gøres igennem forskellige aktiviteter i hverdagen, så hunden bliver en aktiv del af familien.

Jeg glæder mig til at se dig på træningsbanen.

Læs mere
Benny Jørgensen

Tilbage i 2012 fik vi Jessie og som alle andre gode hundeejere, skulle hun til hvalpetræning. Da hvalpetræningen var slut, blev vi hængende og prøvede forskellige hold.  Da jeg senere trænede med Charlie gik det op for mig at jeg synes tricks er sjove at træne. For at kunne træne tricks, er man nød til at have et godt samarbejde med sin hund og det er netop det familieholdet er til for. At have det sjovt med sin hund. Det sjove ved familieholdtræningen er kunne tage emner fra konkurrence holdene, så vel som opgaver der bare er sjove eller styrker hunden.

Læs mere
Bliver sat på Senere
Læs mere
Claus Thomsen

Jeg hedder Claus Thomsen startede i DCH Fredericia 2020 med Bobby labrador f1er som er fra oktober 2019.
Var medlem i klubben fra ca. 1988 til 1991 hvor jeg havde en schæfer.
Tog jagttegn i 2007, ja så er man nød til at have hund og valget blev labrador som så blev trænet i jagtforretning Fredericia da muligheden for at træne i DCH ikke var muligt.
Hun var med mig over alt, en dejlig familie/jagt hund som blev 12 år.
Nu skulle jeg bare ikke have flere hunde..... men efter 1 uge hvor jeg ikke havde snakket med nogen mente min kone tiden til ny hund var nødvendig.
Kom i kontakt med Kennel spring swift i Midtjylland og var solgt, det er hvalpe der udelukkende er avlet i jagtlinjer.

Der var så kun et krav fra min kone..........
Du skal træne ham.

Da jeg nu havde trænet i jagtforreningen og DCH blev jeg enig med mig selv.....dressuren skulle forgå i DCH da jeg godt kan li den måde man træner hundene på, kom på hvalpehold 2020 desværre kom nedlukningen af landet pga covid19 og alt gik i stå, så efter min bedste overbevisning og hjælp fra 3 garvede hundeførere i DCH Fredericia, fik de mig og Bobby rettet lidt ind.
Vi har været til konkurrencer og fået oprykning til B klassen hvor vi træner nu.
Jeg har en hund som elsker spor og feltsøgt som så også udøves meget, jeg er fascineret over hvordan en hund kan arbejde.
Grunden til at jeg startet som aspirant til træner er udelukkende at give noget tilbage og være med til at opretholde det frivillige arbejde i klubben, få en større baggrunds viden om træning af hund, få lov til at hjælpe andre med at få en hund der forhåbentlig kun bliver dygtig og mere lydig.

 Jeg er af den overbevisning af en hund skal udfordres og nogen af de ting vi selv har prøvet er.

 Nosework fælles træning i kreds 4.
 Eftersøgningstjenesten prøvetræning.
 Konkurrence i C klassen med oprykning i B klassen.
 Jagttræning.
 Få en hund der skudstærk, ikke bliver bange ved skud.
 Som så også er lykkes.

 Jeg vil forsøge om vi kunne blive dygtig nok til nordisk spor i DCH, hvor de fleste udfordringer ligger utroligt godt til Bobby.

Læs mere
Emilie Kallmeyer
Første gang jeg stiftede bekendtskab med DCH var på Fyn i 2003. Jeg var 12 år og havde lige fået min første hund . En del år senere flyttede jeg til Kolding, hvor jeg også fik en hund som også blev trænet ved DCH. Da jeg for nogle år siden flyttede til Fredericia og fik min 3. hund, faldt valget naturligt på DCH Fredericia. Sidste år i 2020, startede jeg min første konkurrence med Coda, som ses på billedet, og min interesse for konkurrence er blevet vakt.
Jeg elsker at have et godt samarbejde med min hund og vil rigtig gerne kunne give det videre.
Jeg går ind for positiv træning og at tingene skal være sjove for både hunden og ejeren.
Jeg er uddannet Hundeadfærds - og klikkerinstruktør ved Camilla Fjeldsø. 
Læs mere
Henriette Damholdt

Mit navn er Henriette og jeg er 33 år.

DCH og hundetræning er en stor del af mit DNA, da jeg er vokset op i en DCH klub.

Her har jeg brugt utallige timer som hjælper til træning, stævner og i klubhuset.

Derfor faldt valget helt naturligt på klubben her, da jeg skulle starte træning med Ollie på nu 2 år.

Ollie og jeg konkurrer i DCH-programmet/Lydighed.

Vi er lige rykket op i B-Klassen, efter et fantastisk konkurrence år i C-Klassen, hvor vi endte som kredsmestre i klassen, samt deltog ved DM 2022

Jeg elsker det samarbejde der er mellem Ollie og jeg og det vil jeg gerne hjælpe andre til at få med deres hund.

Det er vigtigt for mig at træningen er sjov og positivt. At vi kan lege opgaverne ind.

Jeg har fokus på et godt samarbejde mellem hund og fører uanset ønsket niveau.

Læs mere
Izabella Esbensen
Jeg er 25 år gammel og læser til Maskinmester på Fredericia Maskinmesterskole. 
Jeg bor sammen med min hund Svend, der er en 3 år gammel labrador-blanding. 
Jeg er bestyrelsesmedlem, træningskoordinator og ansvarlig for Innovationsudvalget i DcH Fredericia, men min primære og absolutte yndlingstjans er at være instruktør for hvalpemotivation-holdene. 
Jeg elsker at undervise i hvordan hund og fører får en god og solid start, med et bånd der er bygget på gensidig respekt, nærvær og omsorg. Jeg har meget fokus på positiv kontakt og tryghed, så de nye små får den bedst mulige begyndelse på et langt liv sammen med deres mennesker.
Læs mere
Janne Sommer

 

Mit navn er Janne Sommer. Jeg har været medlem af klubben siden 2011. Jeg blev medlem da vi skulle have vores Dobermann. Da jeg ikke synes at vores kendskab til lydighedstræning rakte til opgaven, ville jeg selv gå til træning. – Valget faldt på DcH-Fredericia, i første omgang p.g.a. den korte afstand jeg har til klubben – (jeg kendte slet ikke DcH) – det var rent tilfældigt at en genbo fortalte mig om DcH-Fredericia.

– Jeg tog kontakt til klubben vi startede træning – og jeg blev hooked på hundetræning og den sociale omgang man naturligt får med sine holdkammerater og de andre medlemmer.

Jeg har 2 hunde som jeg begge går til træning med:

Sascha – som min Dobermann hedder, er i dag 10 år. Det var hende jeg startede lydighed med i klubben. Vi kom på D-lydigheds holdet og rykkede op på C-holdet, - og herefter B-lydighed. - Vi har gået en hel del til konkurrencer, hvilket jeg synes bare er pragtfuldt. ”Tænk en hel dag - helt alene med sin hund”. Det giver noget sammenhørighedsmæssigt der ikke er til at beskrive. – I dag træner vi kun det hun er mest vild med: Rally / lydighed Frit søg Markspor og skovspor. - Rally er hun blevet meget glad for, og det hygger vi os sammen med - helt fantastisk, - det er den tætte kontakt man arbejder med sin hund på, som hun er vild med.

Pablo er min anden hund (9½ år) – en Dansk Svensk Gårdhund. Hende går jeg til agility med nu. - Og hende har jeg også gået på familieholdet med her i klubben, - hun er bare alt for urolig til at dyrke almen lydighed. 

I takt med at jeg trænede i klubben voksede lysten til MERE HUND, mere viden og fordybelse i hundetræning. Så det endte med at jeg sagde ”ja tak” til en træneruddannelse.

Jeg har taget uddannelsen i DcH-programmet lydighed i 2016 og i 2018 fik jeg så en overbygning i RALLY-lydighed. Vi har p.t. ikke et Rally-hold, - det kunne jeg da godt på sigt tænke mig at vi fik. Da Rally er en hundesport hvor næsten alle substanser fra hundetræning indgår, - og så er øvelserne ergonomiske for hunden, - og sporten er for alle uanset alder. - Det er sjovt for hund og menneske, og så skaber man først og fremmest en kanon god kontakt med sin hund, og en vedvarende forbindelse.

Personligt kan jeg lide alt hundesport, og ville gerne hvis jeg kunne - prøve det hele.

I dag er jeg træner på familie-holdet, hvalpeholdet og har en bestyrelsespost - som træningskoordinator.


 

Læs mere
Jens Jørgen Andersen
 Hej mit navn er Jens Jørgen Andersen og jeg træner med min tæve Blackie som er snart 7 år.
Jeg er Bestyrelsesmedlem i DcH Fredericia, hvor jeg beklæder posten som sekretær.
Jeg har været med i DcH Fredericia siden 1987, hvor min kone og jeg startede med vores 2. Labrador Bonnie, som min kone (Inge-Lise) trænede med. Den 3. labrador fik vi i 2000, hvor jeg trænede den. Vi gik til konkurrence i lydighed og rykkede op i B-klassen i 2001.
Vores nuværende labrador Blackie fik vi i 2012, som jeg også har trænet. Sammen har vi opnået en del gode resultater. I 2014 deltog vi i DM i lydighed i B - klassen hvor vi opnåede en 14. plads, og samme år rykkede op i A – klassen.
Vores nuværende klasse er Elite – klassen, efter at vi også i 2016 deltog i DM, denne gang i A – klassen.
Efter de 2 første år i Elite – klassen har vi desværre konstateret at Blackie har slidgigt i en lændehvirvel, og derfor ikke kan holde til den hårde træning der er nødvendig, for at deltage i konkurrencer. Vi er derfor slået over i en anden disciplin indenfor DcH, nemlig Nordisk Spor, hvor vi også har opnået fine resultater.
Siden 2016 har vi været med i DcH´s eftersøgningstjeneste, hvor man kan ringe ind til en vagttelefon og bede om at få en eftersøgningshund ud for at lede efter tabte ting, det kan være nøgler, pung, briller eller høreapparat.
Jeg er blevet så mange år i DcH, primært på grund af det gode kammeratskab vi har i klubben og fordi jeg godt kan lide at dele ud af min erfaring og viden om hundetræning.
Læs mere
Lars Rasmussen
Hej jeg hedder Lars Rasmussen og blev medlem af klubben i sommeren 2004 med vores Labrador Buller som på det tidspunkt var 5 mdr. gammel.
Jeg blev ret hurtigt fascineret at det hundearbejde de andre i klubben kunne udøve med deres hunde, tænkte det må jeg også kunne lære.
Det lykkedes ganske udmærket med Buller som jeg 6 gange førte til DM.
Jeg fik min instruktøruddannelse i 2009 og stort set trænet alt lige fra hvalpe til konkurrencehunde.
Min store interesse er spor og næsearbejde som jeg er meget fascineret af og min nuværende hund Aslan, Labrador, har jeg ført frem til 40 timers schweissprøve  med 1. Præmiering.
Jeg har siddet i bestyrelsen siden 2006, med et par enkelte gange hvor jeg har været ude, været bestyrelsesmedlem, kasserer og nu formand for klubben.
Jeg vægter højt at der er plads til alle i klubben og at der er indflydelse fra medlemmerne på vores arbejde. 
42304389
ullaoglars@city.dk
Læs mere
Torben Kryger Pedersen

Jeg hedder Torben Kryger Pedersen.

Har været medlem af klubben siden 2000, hvor jeg begyndte at træne vores første hund en golden retriever Leika.

Jeg skulle blot gå til alm lydighed som så mange andre medlemmer. Absolut IKKE noget med konkurrence. Men piben fik en anden lyd. Blev opfordret til at deltage i vores Venskabskonkurrence mellem Christiansfeld, Kolding & Fredericia. I den første konkurrence kom vi hjem med en 1.plads!! Så fik vi blod på tanden.

Den følgende tid deltog vi i kredskonkurrencer i C-klassen med rimelige resultater. Det blev også til et enkelt klubmesterskab i C-klassen med der af følgende oprykning til B-klassen. Så stoppede konkurrence deltagelsen da jeg lidt tidligere var blevet opfordret til at deltage i bestyrelsesarbejdet. Dette blev tiden så brugt på. Har siden været formand i klubben af to omgange.

Nu er min aktive deltagelse i klubben ”kun” som træner. Har gennem de seneste år primært haft adskillige hvalpehold i forbindelse med deres 3 måneders forløb. Det er faktisk rigtigt sjovt at se de små hvalpe boltre sig på træningsbanen, og følge deres hurtige udvikling!

Siden vi for 7 år siden fik vores anden hund (også en Golden), blev det min kone, som træner den, og jeg træner som sagt andres hunde!

Læs mere

Nyheder

Sponsorer