Instruktør
Anita Fahlen
Jeg hedder Anita Fahlen og har i denne omgang været medlem af DCH Fredericia siden 2013.
Jeg kendte klubben fra tidligere, hvor jeg havde gået til træning med min blandingshund.
Derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg fik min hund nr. 2 - Bailey - som ses på billedet - at jeg ville starte i klubben igen.
Intenst nærvær med en glad hund under træningen samt socialt samvær og hygge med ligestillede “hundetosser”.
Begge mine hunde har været konkurrence hunde. Faktisk nåede jeg oprykning til B klassen med dem begge fordi der var så mange år imellem??
Lydighedstræning og tricks er de elementer jeg synes er mest spændende at arbejde med.
Jeg har brugt lidt klikker til belønning og “shaping” de sidste par år, synes det er et fantastisk arbejdsredskab.
I 2016 tog jeg træneruddannelsen i DCH regi.
Jeg har siden da trænet hvalpe, familiehold og de sidste par år - unghunde. Dvs. hunde op til to år.
Læs mere
Birgit Krogh

Jeg hedder Birgit Krogh. Jeg har haft hund(e) siden 1984. Jeg har trænet lydighed med mine hunde dels på hold under Dansk KennelKlub - dels i Collieklubben. Tilbage i 󈨞-erne blev jeg nr. 4 ved DM i lydighed, klasse II med min korthårede Collie.

I 2012 valgte jeg DCH, fordi jeg havde skiftet race og endda én uden stamtavle - og disse er velkomne i DCH. Siden da har jeg trænet med min labrador i DCH - overvejende på familiehold. I 2015 vandt vi sammen klubmesterskabet i C-klassen.

De sidste to år har jeg gået til Agility med samme hund.

I 2016 fik jeg uddannelsen til træner/indtruktør i DCH med overbygning ”Familiehold”.

Læs mere
Bliver sat på Senere
Læs mere
Erika Steinbeck

Hej, jeg hedder Erika og er medlem af DcH, fordi foreningen har et fantastisk konkurrenceprogram. Øvelserne bliver bare mere og mere spændende og udfordrende, efterhånden som man kommer fra den ene klasse til den anden. Man får gode hundevenner, gode snakke, og hunden får masser af gode oplevelser. Det er dejligt, at alle racer er velkomne.

Min hund hedder Speedy og er en schæfertæve, helt ny, født den 8.9.2019. Min første schæfer fandt mit hjerte i 1980, og siden har der været en perlerække af andre dejlige schæfere. Derfor har jeg også trænet en del i schæferhundeklubben.

Jeg tog første uddannelse som træner i DcH i midt-80''''erne og opdaterede den så i 2005 i Skanderborg. Lige nu underviser jeg et unghundehold i Fredericia.

Det, jeg gerne vil opnå, er, at folk tænker sig om, før de får hund – og derefter bruger masser af energi og kræfter på at være sammen med den, aktivere den, træne den og helst ikke efterlade den alene i alt for mange timer hver dag. En hund har nemlig krav på et godt liv.

Læs mere
Izabella Esbensen
Instruktøraspirant, begynder på instruktøruddannelsen i 2020
Læs mere
Jan Nielsen
Hej, Jeg hedder Jan Nielsen

Startede første gang med den første hund i1995 i DCH Fredericia og nu har jeg så Malle som jeg træner med på B holdet og går til konkurrencer med. Jeg har haft sporkursus i klubben og lægger spor til vores konkurrencer og nordisk spor. Blev færdig som instruktør i 2017 I dag træner jeg C konkurrencehold. Har haft hvalpe og unghunde og familiehold.


Læs mere
Janne Sommer

 

Mit navn er Janne Sommer. Jeg har været medlem af klubben siden 2011. Jeg blev medlem da vi skulle have vores Dobermann. Da jeg ikke synes at vores kendskab til lydighedstræning rakte til opgaven, ville jeg selv gå til træning. – Valget faldt på DcH-Fredericia, i første omgang p.g.a. den korte afstand jeg har til klubben – (jeg kendte slet ikke DcH) – det var rent tilfældigt at en genbo fortalte mig om DcH-Fredericia.

– Jeg tog kontakt til klubben vi startede træning – og jeg blev hooked på hundetræning og den sociale omgang man naturligt får med sine holdkammerater og de andre medlemmer.

Jeg har 2 hunde som jeg begge går til træning med:

Sascha – som min Dobermann hedder, er i dag 10 år. Det var hende jeg startede lydighed med i klubben. Vi kom på D-lydigheds holdet og rykkede op på C-holdet, - og herefter B-lydighed. - Vi har gået en hel del til konkurrencer, hvilket jeg synes bare er pragtfuldt. ”Tænk en hel dag - helt alene med sin hund”. Det giver noget sammenhørighedsmæssigt der ikke er til at beskrive. – I dag træner vi kun det hun er mest vild med: Rally / lydighed Frit søg Markspor og skovspor. - Rally er hun blevet meget glad for, og det hygger vi os sammen med - helt fantastisk, - det er den tætte kontakt man arbejder med sin hund på, som hun er vild med.

Pablo er min anden hund (9½ år) – en Dansk Svensk Gårdhund. Hende går jeg til agility med nu. - Og hende har jeg også gået på familieholdet med her i klubben, - hun er bare alt for urolig til at dyrke almen lydighed. 

I takt med at jeg trænede i klubben voksede lysten til MERE HUND, mere viden og fordybelse i hundetræning. Så det endte med at jeg sagde ”ja tak” til en træneruddannelse.

Jeg har taget uddannelsen i DcH-programmet lydighed i 2016 og i 2018 fik jeg så en overbygning i RALLY-lydighed. Vi har p.t. ikke et Rally-hold, - det kunne jeg da godt på sigt tænke mig at vi fik. Da Rally er en hundesport hvor næsten alle substanser fra hundetræning indgår, - og så er øvelserne ergonomiske for hunden, - og sporten er for alle uanset alder. - Det er sjovt for hund og menneske, og så skaber man først og fremmest en kanon god kontakt med sin hund, og en vedvarende forbindelse.

Personligt kan jeg lide alt hundesport, og ville gerne hvis jeg kunne - prøve det hele.

I dag er jeg træner på familie-holdet, hvalpeholdet og har en bestyrelsespost - som træningskoordinator.


 

Læs mere
Lars Rasmussen
Hej jeg hedder Lars Rasmussen og blev medlem af klubben i sommeren 2004 med vores Labrador Buller som på det tidspunkt var 5 mdr. gammel.
Jeg blev ret hurtigt fascineret at det hundearbejde de andre i klubben kunne udøve med deres hunde, tænkte det må jeg også kunne lære.
Det lykkedes ganske udmærket med Buller som jeg 6 gange førte til DM.
Jeg fik min instruktøruddannelse i 2009 og stort set trænet alt lige fra hvalpe til konkurrencehunde.
Min store interesse er spor og næsearbejde som jeg er meget fascineret af og min nuværende hund Aslan, Labrador, har jeg ført frem til 40 timers schweissprøve  med 1. Præmiering.
Jeg har siddet i bestyrelsen siden 2006, med et par enkelte gange hvor jeg har været ude, været bestyrelsesmedlem, kasserer og nu formand for klubben.
Jeg vægter højt at der er plads til alle i klubben og at der er indflydelse fra medlemmerne på vores arbejde. 
Læs mere
Ruben Jensen
Er den der træder til når der er er en instruktør der må melde afbud.
Læs mere
Torben Kryger Pedersen

Jeg hedder Torben Kryger Pedersen.

Har været medlem af klubben siden 2000, hvor jeg begyndte at træne vores første hund en golden retriever Leika.

Jeg skulle blot gå til alm lydighed som så mange andre medlemmer. Absolut IKKE noget med konkurrence. Men piben fik en anden lyd. Blev opfordret til at deltage i vores Venskabskonkurrence mellem Christiansfeld, Kolding & Fredericia. I den første konkurrence kom vi hjem med en 1.plads!! Så fik vi blod på tanden.

Den følgende tid deltog vi i kredskonkurrencer i C-klassen med rimelige resultater. Det blev også til et enkelt klubmesterskab i C-klassen med der af følgende oprykning til B-klassen. Så stoppede konkurrence deltagelsen da jeg lidt tidligere var blevet opfordret til at deltage i bestyrelsesarbejdet. Dette blev tiden så brugt på. Har siden været formand i klubben af to omgange.

Nu er min aktive deltagelse i klubben ”kun” som træner. Har gennem de seneste år primært haft adskillige hvalpehold i forbindelse med deres 3 måneders forløb. Det er faktisk rigtigt sjovt at se de små hvalpe boltre sig på træningsbanen, og følge deres hurtige udvikling!

Siden vi for 7 år siden fik vores anden hund (også en Golden), blev det min kone, som træner den, og jeg træner som sagt andres hunde!

Læs mere
Kredsinstruktør
Pia Johnsen
Jeg har trænet hund siden 1995 og virket som instruktør i DcH siden 1998. I de sidste 10 år har jeg også, som kredsinstruktør, været med til at uddanne nye klubinstruktører i DcH.
Jeg har deltaget i flere danmarksmesterskaber med mine hunde. Både i DcH lydighedsprogram, sporhundemesterskaber og nordisk rundering.
Jeg har været dommer i Rally Lydighed i 15 år og været med til at indføre den sport både i DKK og DcH. Nu er jeg med til at udvikle den nye diciplin Nosework.
Jeg arbejder med nosework og mantrailing med min ene hund mens den anden er redningshund i Beredskabet og træner både konkurrenceprogrammet IPO-R og nordisk rundering.
Læs mere

Nyheder

Sponsorer