Vi tilbyder følgende hold i DcH – Fredericia

3 mdr. hvalpehold
Hvor vi lægger stor vægt på kontakttræning, hvor føreren gerne skulle opnå så meget kontakt med sin hund at det kan ligge til grund for indlæring af de forskellige lydighedsøvelser.

Nosework

NoseWork er en fantastisk hundesport, hvor du beskæftiger din hund med noget, der er absolut meningsfuldt for den; at bruge sin næse. I Nose Work får hunden lov til at bruge sin lugtesans, til at søge efter dufte i forskellige miljøer som skoler, parker, autoværksteder etc. Det giver hunden både mental og fysisk stimulering og er en sjov aktivering for både hund og hundefører.
NoseWork tilpasses individuelt efter erfarings niveau og hundens fysik og kan derfor udføres af de fleste hunde uanset race, alder og evt. skavanker.
Vi kører rundt til de forskellige miljøer, så det er nødvendigt at have adgang til bil og ikke mindst at hunden kan opholde sig i bilen.

Unghundehold
Er en overbygning på hvalpetræningen, hvor vi så småt begynder at arbejde hen imod DcH´s lydighedsprogram, og hvor man også kan få lov til at deltage i forskellige prøvekonkurrencer.

C-lydighed
Er et Lydighedshold hvor vi træner frem mod at deltage i konkurrencer i c.-klassen i DcH lydigheds program, det er målrettet mod hundeførere der ønsker at deltage i konkurrencer.

B-lydighed
Er et Lydighedshold for øvede hundeførere der har opnået oprykning fra c.-klassen, eller hundeførere der har deltaget i konkurrencer med andre hunde tidligere.

A.-Lydighed
Er et hold for meget øvede hundefører have kvalificeret sig gennem konkurrencer i B klassen.

Familiehold
Er et hold for alle hundeførere, der vil hygge sig med hundetræning, lære forskellige tricks med hunden og have hyggelig samvær med andre hundefører

Rally

Rally-lydighed er en sjov hundesport for alle slags hunde - din hund vil elske at træne rally!

 


Nyheder

Sponsorer