Bestyrelsesformand
Lars Rasmussen
Hej jeg hedder Lars Rasmussen og blev medlem af klubben i sommeren 2004 med vores Labrador Buller som på det tidspunkt var 5 mdr. gammel.
Jeg blev ret hurtigt fascineret at det hundearbejde de andre i klubben kunne udøve med deres hunde, tænkte det må jeg også kunne lære.
Det lykkedes ganske udmærket med Buller som jeg 6 gange førte til DM.
Jeg fik min instruktøruddannelse i 2009 og stort set trænet alt lige fra hvalpe til konkurrencehunde.
Min store interesse er spor og næsearbejde som jeg er meget fascineret af og min nuværende hund Aslan, Labrador, har jeg ført frem til 40 timers schweissprøve med 1. Præmiering.
Jeg har siddet i bestyrelsen siden 2006, med et par enkelte gange hvor jeg har været ude, været bestyrelsesmedlem, kasserer og nu formand for klubben.
Jeg vægter højt at der er plads til alle i klubben og at der er indflydelse fra medlemmerne på vores arbejde.
40459278 
ullaoglars@city.dk
Læs mere
Kasserer
Jane Egebro Jensen
Læs mere
Bestyrelsesmedlem
Izabella Esbensen
Læs mere
Jens Jørgen Andersen
Hej mit navn er Jens Jørgen Andersen og jeg træner med min tæve Blackie som er snart 7 år.
Jeg er Bestyrelsesmedlem i DcH Fredericia, hvor jeg beklæder posten som sekretær.
Jeg har været med i DcH Fredericia siden 1987, hvor min kone og jeg startede med vores 2. Labrador Bonnie, som min kone (Inge-Lise) trænede med. Den 3. labrador fik vi i 2000, hvor jeg trænede den. Vi gik til konkurrence i lydighed og rykkede op i B-klassen i 2001.
Vores nuværende labrador Blackie fik vi i 2012, som jeg også har trænet. Sammen har vi opnået en del gode resultater. I 2014 deltog vi i DM i lydighed i B - klassen hvor vi opnåede en 14. plads, og samme år rykkede op i A – klassen.
Vores nuværende klasse er Elite – klassen, efter at vi også i 2016 deltog i DM, denne gang i A – klassen.
Efter de 2 første år i Elite – klassen har vi desværre konstateret at Blackie har slidgigt i en lændehvirvel, og derfor ikke kan holde til den hårde træning der er nødvendig, for at deltage i konkurrencer. Vi er derfor slået over i en anden disciplin indenfor DcH, nemlig Nordisk Spor, hvor vi også har opnået fine resultater.
Siden 2016 har vi været med i DcH´s eftersøgningstjeneste, hvor man kan ringe ind til en vagttelefon og bede om at få en eftersøgningshund ud for at lede efter tabte ting, det kan være nøgler, pung, briller eller høreapparat.
Jeg er blevet så mange år i DcH, primært på grund af det gode kammeratskab vi har i klubben og fordi jeg godt kan lide at dele ud af min erfaring og viden om hundetræning.
Læs mere
Olaf Hansen
Læs mere

Nyheder

Sponsorer