Bestyrelsesformand
Lars Rasmussen
Hej jeg hedder Lars Rasmussen og blev medlem af klubben i sommeren 2004 med vores Labrador Buller som på det tidspunkt var 5 mdr. gammel.
Jeg blev ret hurtigt fascineret at det hundearbejde de andre i klubben kunne udøve med deres hunde, tænkte det må jeg også kunne lære.
Det lykkedes ganske udmærket med Buller som jeg 6 gange førte til DM.
Jeg fik min instruktøruddannelse i 2009 og stort set trænet alt lige fra hvalpe til konkurrencehunde.
Min store interesse er spor og næsearbejde som jeg er meget fascineret af og min nuværende hund Aslan, Labrador, har jeg ført frem til 40 timers schweissprøve med 1. Præmiering.
Jeg har siddet i bestyrelsen siden 2006, med et par enkelte gange hvor jeg har været ude, været bestyrelsesmedlem, kasserer og nu formand for klubben.
Jeg vægter højt at der er plads til alle i klubben og at der er indflydelse fra medlemmerne på vores arbejde.
42304389 
ullaoglars@city.dk
Læs mere
Kasserer
Jane Egebro Jensen

Jeg hedder Jane Egebro Jensen. Jeg blev medlem af DCH første gang i 2004 med min Golden retriever Milo og har været medlem med min nuværende Golden Retriever Agnes Jensen siden 2017.

Jeg er medlem af DCH fordi jeg nyder at have stjernestunder med Agnes – hvor der trænes sammen med andre glade hunde og deres mennesker. Agnes og jeg startede på hvalpeholdet, flyttede derefter til Unghundeholdet og da Agnes blev ”rigtig voksen” flyttede vi til Familieholdet.

Jeg har været kasserer i klubben siden 2018.

Læs mere
Bestyrelsesmedlem
Claus Thomsen

Jeg hedder Claus Thomsen startede i DCH Fredericia 2020 med Bobby labrador f1er som er fra oktober 2019.
Var medlem i klubben fra ca. 1988 til 1991 hvor jeg havde en schæfer.
 Tog jagttegn i 2007, ja så er man nød til at have hund og valget blev labrador som så blev trænet i jagtforretning Fredericia da muligheden for at træne i DCH ikke var muligt.
 Hun var med mig over alt, en dejlig familie/jagt hund som blev 12 år.
 Nu skulle jeg bare ikke have flere hunde..... men efter 1 uge hvor jeg ikke havde snakket med nogen mente min kone tiden til ny hund var nødvendig.
 Kom i kontakt med Kennel spring swift i Midtjylland og var solgt, det er hvalpe der udelukkende er avlet i jagtlinjer.
 
Der var så kun et krav fra min kone..........
Du skal træne ham.
 
Da jeg nu havde trænet i jagtforreningen og DCH blev jeg enig med mig selv.....dressuren skulle forgå i DCH da jeg godt kan li den måde man træner hundene på, kom på hvalpehold 2020 desværre kom nedlukningen af landet pga covid19 og alt gik i stå, så efter min bedste overbevisning og hjælp fra 3 garvede hundeførere i DCH Fredericia, fik de mig og Bobby rettet lidt ind.
 Vi har været til konkurrencer og fået oprykning til B klassen hvor vi træner nu.
 Jeg har en hund som elsker spor og feltsøgt som så også udøves meget, jeg er fascineret over hvordan en hund kan arbejde.
 Grunden til at jeg startet som aspirant til træner er udelukkende at give noget tilbage og være med til at opretholde det frivillige arbejde i klubben, få en større baggrunds viden om træning af hund, få lov til at hjælpe andre med at få en hund der forhåbentlig kun bliver dygtig og mere lydig.
 
 Jeg er af den overbevisning af en hund skal udfordres og nogen af de ting vi selv har prøvet er.
 
 Nosework fælles træning i kreds 4.
 Eftersøgningstjenesten prøvetræning.
 Konkurrence i C klassen med oprykning i B klassen.
 Jagttræning.
 Få en hund der skudstærk, ikke bliver bange ved skud.
 Som så også er lykkes.
 
 Jeg vil forsøge om vi kunne blive dygtig nok til nordisk spor i DCH, hvor de fleste udfordringer ligger utroligt godt til Bobby.

Læs mere
Mogens Stein

Jeg blev medlem af klubben i 2007 med vores Golden Retriever Kenzo, hvor vi startede på hvalpeholdet og bare skulle gå et års tid, så vi kunne gå pænt. I 2008 fik vi Nico også en Golden, så nu var der 2 hunde at træne med. Det begyndte at blive sjovt og spændende for både hunde og fører, så vi fortsatte i mange år, hvor vi også gik ud til konkurrencer.

I 2020 fik vi så vores nuværende Golden, Rico og her startede vi tidlig med træningen, som han nyder. Særligt når næsen skal bruges, i et spor eller søgefelt.

Læs mere
Nikolaj Gerdes Zinther
Læs mere

Nyheder

Sponsorer