Klubmodul henter siden
Bestyrelsesmøde/instruktørmøde

Hej

Som noget nyt vil vi i bestyrelsen afholde kombineret Bestyrelses- Instruktørmøde. Vores suppleanter til bestyrelsen vil ligeledes være inviteret til mødet.

Vi afholder det som et bestyrelsesmøde med de punkter der er aktuelle og du vil have taleret uden stemmeret. Mødet vil blive ledet af klubbens formand i henhold til den dagsorden der er udsendt.

Vi håber på den måde at kunne få flere involveret i klubbens arbejde og lette arbejdet med at finde nye bestyrelsesmedlemmer, ikke at forstå at de nuværende medlemmer i bestyrelsen har tænkt sig at stoppe, men der kommer en tid hvor vi skal have skiftet ud i bestyrelsen.

Vi håber at du vil tage godt i mod vores initiativ og vil deltage i det første møde der finder sted den 18/10 kl. 19 i klubhuset og vil bede dig give besked om du deltager via denne indkaldelse.

Har du noget du mener kan være relevant at have med på mødet er du velkommen til at sende det til Formanden på hans mail ullaoglars@city.dk  

Der vil være tilmeldingsfrist den 11/10 

Der er vedhæftet en foreløbig dagsorden til mødet som vil blive opdateret efter tilmeldingsfristen og udsendt til de tilmeldte.

Dagsorden: /cms/../cms/ClubDCHFredericia/ClubImages/Bestyrelsesmode18.oktober2021.docx

Bilag: /cms/../cms/ClubDCHFredericia/ClubImages/betalteinstruktoereridchfolder.pdf

Med venlig hilsen

Bestyrelsen 

Tilmeldte
0 /20
Tilmeldingsfrist
17.10.2021
Tidspunkt
18.10.2021 kl. 19.00 - 18.10.2021 kl. 21.30
Sted
DCH Fredericia
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Nyheder

Sponsorer