Rally Begynder

Info

Betingelsen for at starte på Rallyhold i DCH Fredericia er at du har gennemgået et hvalpehold, enten her i klubben eller andet sted.

Hvad kan jeg ellers bruge Rally lydighed til ?

Det er med til at styrke båndet mellem dig og din hund. Det er en sport, hvor samarbejdet vægtes højt. Det er en sport, der udfordre både hund og førers intellekt. Det er sport som ALLE kan dyrke uanset alder, størrelse og førlighed – og det gælder for både hund og fører. Det er fx ikke noget problem at dyrke Rally-Lydighed med sin hund, selv om man måske sidder i kørestol.

Sidegevinsten er, at man får en hund, der er let at have med andre steder, som man kan kalde til sig, når den er fri, som bliver god til at omgås andre hunde og mennesker. Kort sagt en hund der fungerer godt og harmonisk i dagligdagen.

 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Ral
Torsdag Tid: 18:00 - 19:00
Sted: DCH Fredericia, Bag klubhuset
Instruktør: Janne Sommer /
Træningskoordinator : Janne Sommer /
. Rallysporten er baseret på lydighed og samarbejde, og lægger vægt på glæde og positivt samarbejde mellem hund og fører. Det betyder, at man både i træning og i konkurrencer skal udtrykke glæde og positivitet. Hård handling over for hunden - såvel fysisk som verbal - accepteres ikke i rallytræning eller til rallykonkurrencer.
Tilmeldte: 7/9
Betalingsplan: Årligt hold 01.01
Ratepris : 1004 kr.
Tilmeld

Nyheder

Sponsorer